Rozsądne jedzenie pomaga spalać kalorie

Jedz, bo głodówka jest fatalna

Trzeba
jeść, aby redukować
nadwyżkowe kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| rozsądnie. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Najkorzystniej podawać
wspólnie białka zwierzęce oraz roślinne.
Konieczne są też tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, lecz wówczas, gdy
pochłaniamy za dużo kalorii.
Tłuszcz należy konsumować w
limitowanych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w diecie. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować około 70 gramów
tłuszczu codziennie. Tłuszcze dają sytość oraz obcinają glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie napędza kilogramów. Możnaskonsumować
6-7 łyżek kaszy regularnie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców trzeba
mieć w planie żywienia, ale nie wolno jadać
winogron, bananów, śliwek – te owoce mają bardzo
dużo cukru. Można konsumować jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce zjada się po
posiłku, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są bardzo zdrowe. Po godzinie 18.00 nie należy zjadać owoców, bo nie strawi się
ich przed snem. Około 40 gramów błonnika
dziennie musi zjeść
każda pani, aby
skutecznie
strawić i poprawić własny metabolizm.
Pyszne jedzenie
i sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób błyskawiczny. Dlatego trzeba
zaplanować racjonalne gubienie
kilogramów.

 tabletki na odchudzanie linea 40

tabletki odchudzające mazindol